Justin Timberlake revine pe piata muzicala

justin-timberlakeVesti bune pentru fanii cantaretului Justin Timberlake. Conform presei internationale, artistul se afla in studio unde lucreaza la un nou album. Producatorul american Jim Beanz – care a lucrat cu Britney Spears si Katy Perry – a declarat ca el si fostul  membru al trupei N SYNC au inceput inregistrarile la noul album care va fi lansat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

„Pentru noul album al lui Justin am de gand sa colaborez si cu Timbaland. Albumul se afla in stadii incipiente, dar chiar si asa are o multime de piese.”

Intrebat de ce Timberlake nu a mai scos nimic pe piata din anul 2007 de cand a aparut albumul sau solo “Future Sex/Love Sounds” , Beanz a explicat ca nu este un motiv de ingrijorare faptul ca Justin s-a axat mai mult pe partea actoriceasca decat pe cea muzicala pentru ca el este un artist complet.

„Exista anumiti artisti care traiesc prezentul si nu lasa ca oportunitatile sa treaca pe langa ei.”
In ceea ce il priveste pe Justin care s-a axat mai mult pe actorie o perioada de timp, acesta a declarat pentru cotidianul „Digital Spy”: „Nu las nimic deoparte. Trec de la un proiect la altul si, daca apare ceva care ma inspira si simt ca ar avea sens si ar fi original pentru mine, atunci incerc sa continui”, a declarat Timberlake.

Jim Beanz este in prezent in Marea Britanie, unde lanseaza o serie de talente britanice, inclusiv nume precum Mix Mica, JLS si Dionne Bromfield.

 

Text: Andreea Popescu