Justin Timberlake s-a impacat cu Jessica Biel

Justin Timberlake s-a impacat cu Jessica BielPotrivit ziarului New York Post, Justin si Jessica au fost vazuti impreuna in Canada, saptamana trecuta.

Un martor a declarat ca purtau amandoi sepci de baseball si ochelari de soare, dar toata lumea i-a recunoscut. Cu toate acestea, toti cei din jurul lor au fost discreti si i-au lasat in pace. Alte surse au declarat ca, inainte cu o saptamana, Jessica Biel le-a spus prietenilor ca ea si iubitul ei merg in vacanta.

Cei doi actori au avut o relatie de patru ani si au format un cuplu foarte bine privit de cei din jur. Toata lumea credea ca vor merge la altar, insa, in martie 2011, relatia lor a luat brusc sfarsit. Intre timp, s-a speculat ca Justin ar fi intr-o relatie cu Mila Kunis, partenera sa din filmul Friends with Benefits.

Desi cei doi nu au declarat inca nimic oficial, cu siguranta paparazzii ii vor surprinde in curand impreuna daca zvonurile conform carora s-ar fi impacat sunt adevarate.

Text: Bianca Badescu

septembrie 2nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate