Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit!?

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit!?Umbla vorba ca Jessica Biel si Justin Timberlake s-ar fi casatorit sambata in Jackson Hole, Wyoming, pe o proprietate privata.

Oaspetii celor doi ar fi fost cazati la hotelul de lux Four Seasons. Sursele spun ca nunta a fost facuta in graba, din dorinta de a pastra cat mai bine secretul. Designerul de torturi pentru nunta, Sylvia Weinstock, a dat curs la si mai multe banuieli cand a declarat ca, in weekend, a fost in Jackson Hole.

Nu de mult insa, Jessica sustinea ca nu are timp sa-si planuiasca nunta si ca ii este frica de panica din ziua nuntii, prin care trec majoritatea mireselor. “Nu stiu ce vreau. Sunt una dintre persoanele care nu sunt foarte orientate catre detalii. Nu simt ca as spune: «Asta trebuie facut asa!». Sunt mai mult genul de persoana care are ideea de ansamblu. Probabil o sa imi vina o idee si o sa las ca ea sa fie pusa in practica”, declara Jessica despre perspectivele nuntii sale. Iar acest scenariu pare sa se potriveasca cu modul in care a fost organizata casatoria celor doi. Chiar daca Jessica nu a avut timp sa se ocupe de detalii, i-a lasat pe altii sa-i organizeze nunta si uite asa cei doi au reusit sa se casatoreasca in cel mai mare secret. Cu siguranta insa, vom afla cat de curand cum au stat lucrurile de fapt.

Text: Badescu Bianca

august 23rd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate