Kamara – “Un barbat trebuie sa aiba o femeie, pentru a-l impiedica sa se gandeasca prea mult la femei, in general”

kamara1

Va propun un interviu captivant, in care barbatul este (din nou) in prim plan si, pentru ca parerile oamenilor importanti sunt intotdeauna importante, il vom supune unui tur de intrebari pe Kamara, parte integranta a trupei Alb-Negru.

 

 

1. Ai mintit vreodata o femeie, din dorinta de a o avea pentru o noapte?

Nu, niciodata. Nu agreez genul acesta de aventuri si atunci n-am de ce sa fac asta. Imi plac femeile inteligente, care stiu ce vor si, daca e sa se intample ceva in seara aia, se intampla. E foarte clar pentru amandoi, asa ca n-am de ce s-o mint. Nu-mi plac femeile care pot fi mintite usor.

 

2. Care a jost cea mai deranjanta jignire pe care ti-a adresat-o o femeie si de ce te-a jignit?

Am avut norocul, n-as spune neplacerea, sa constat ceva uimitor pentru mine. Am avut o contradictie cu o prietena care nu a recunoscut un anumit fapt. A sustinut sus si tare ca nu am dreptate si ca nu spun adevarul. A fost foarte amuzant pentru mine dar, in acelasi timp, ma simteam ofensat. Chiar imi jignea inteligenta.

 

3. Care a fost cel mai frumos alint pe care l-ai primit de la o iubita?

Sunt prea multe. Sunt unele care nu mi-au placut, dar n-am avut ce face. “Obama”, “Mulatrul rarait”, “Maimutica”…

 

4. Atunci cand te refuza o femeie, devii mai insistent sau abandonezi instant?

Insistenta poate insemna si cand incerci a doua oara, dar poate sa insemne si multa exagerare. Pentru fiecare persoana cuvantul “insistent” poate avea conotatii diferite. Imi amintesc ca si eu am insistat intr-un anume mod, in acela de a explica unele sentimente, dar … stii cum e, dragostea se simte, nu se explica.

 

5. Ce gen de femeie preferi? Una care e de acord cu tine in totalitate sau cea care te “bate” de fiecare data in argumente?

Nu vreau o femeie care sa-mi dea dreptate atunci cand gresesc si nici una care insista si ma bate la cap, fara motiv. Vreau sa fie suficient de inteligenta incat sa poata sa ma bata in argumente atunci cand e cazul si sa stie sa bata in retragere cand greseste.

 

6. Preferi femeia clasica, simpla, sau cea moderna, care debordeaza de eleganta, stil?

Imi place ca o femeie sa fie casnica atunci cand trebuie sa fie casnica, sa debordeze de eleganta atunci cand evenimentul o cere. Imi plac femeile care stiu sa se muleze pe imprejurari. Femeia cameleon care se adapteaza oricarei situatii, care stie ce trebuie sa fie la momentul potrivit.

 

7. Cum ai reactiona daca, la o cearta mai aprinsa, ea ti-ar da o palma?

Nu agreez nici macar violenta verbala, drept urmare nu cred ca as ajunge la palme. Daca eu am gresit si am ranit-o cu adevarat, e o alta discutie, cred ca as putea trece peste. Dar daca se intampla asta dintr-o simpla cearta, inseamna ca undeva chiar e o problema. Nu-mi plac femeile isterice.

 

8. Cum prefer femeile in pat, timide sau vulgare?

Cred ca prefer o femeie care sa se incadreze undeva la mijloc. Uneori am nevoie de vulgaritate, alteori nu. Apelez tot la inteligenta ei pentru a simti cand e cazul sa fie intr-un fel, si cand in altul…