Kanye West o vrea pe Kim Kardashian… slaba

shutterstock_84330442Kanye West ar vrea ca iubita sa, Kim Kardashian, sa… slabeasca. Se pare ca rapperul si-a somat iubita, faimoasa pentru formele sale, sa slabeasca.

 

Kanye spune ca buna sa prietena Beyonce, care a si nascut, arata mai bine decat Kim, asa ca o incurajeaza pe aceasta din urma sa tina dieta. Un pic cam neelegant pentru un barbat, am spune noi. O sursa apropiata cuplului a declarat ca artistul o indeamna pe Kim sa aiba un trup de supermodel si sa apeleze la dieta lui Beyonce, care include suc de lamaie si sirop de artar. Kanye spune ca vrea ca iubita lui sa fie imaginea liniei sale de imbracaminte, insa pentru asta e nevoie ca mai intai sa intre in haine. Daca as fi in locul lui Kim, m-as simti cam inconfortabil…

In plus, Kanye a sfatuit-o pe Kim sa renunte la stilul sau si sa ia sfaturi de moda chiar de la Kate Middleton. Si ca si cum nu ar fi de ajuns, nici machiajul lui Kim nu prea il incanta pe iubitul sau. E clar, Kanye vrea o Kim mult mai sofisticata. Oare o sa ii reuseasca transformarea?

 

Text: Ruxandra Raica