Karl Lagerfeld si Kanye West se pregatesc de o colaborare?

Karl Lagerfeld si Kanye West se pregatesc de o colaborare?Gura targului spune multe, iar cel mai nou zvon care vine de peste mari si tari este acela ca rapperul Kanye West si Karl Lagerfeld pun la cale o posibila colaborare in moda, speculatie care nu a fost confirmata de Casa Chanel. Legendarul designer si Kanye au fost surprinsi luand masa impreuna si discutand afaceri saptamana trecuta, la hotelul Mercer din New York.

Potrivit New York Post, cei doi artisti purtau o conversatie interesanta si erau foarte concentrati, dupa care se pare ca au discutat idei de design pe care le-au si ilustrat cu ajutorul device-urilor inteligente. Pentru Kanye, acest lucru ar putea reprezenta o revenire pe piata fashionului dupa ce acesta si-a amanat show-ul de la Paris dedicat lansarii colectiei de primavara 2013.

Desi in trecut au existat si cateva dispute, Kanye a fost totusi invitat de onoare in proiectul Little Black Jacket Exhibition al lui Karl, iar acum ar putea deveni parteneri de afaceri. Pai daca-i asa, noi suntem tare curiosi sa vedem ce va iesi.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate