Karlie Kloss – mamă pentru prima oară

Faimosul îngeraș de la Victoria’s Secret, Karlie Kloss, a născut! Anunțul a fost făcut public pe Instagram, de către soțul fotomodelului, Joshua Kushner. Acesta a postat o fotografie a copilului alături de descrierea “Welcome to the world”.

Karlie, în vârstă de 28 de ani, a evitat să posteze fotografii cu ea însărcinată sau să anunțe oficial că asteaptă un copil. Vestea, însă a apărut în presă în luna octombrie, datorită unei surse citate de People. Fiind atât de reținută privind sarcina, încă nu s-a aflat sexul copilului și, cu atât mai puțin, numele acestuia.

Karlie Kloss și Joshua Kushner, cumnatul Ivankai Trump, s-au căsătorit în octombrie 2018, la New York. La ceremonia evreiască au participat doar 80 de invitați, nunta fiind anunțată după desfășurarea ei, pe Instagramul modelului.

Karlie Elizabeth Kloss este un model american. Vogue Paris a declarat-o una dintre cele mai frumoase topmodele ale anilor 2000. Ea a fost imaginea Victoria’s Secret în perioada 2013 – 2015.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

Vrei sa stii cum sa ai grija de tine si de copilul tau in fiecare etapa a vietii lui?

Am pregatit 8 carticele, pe segmente de varsta, de la preconceptie si sarcina pana la 15 ani, cu informatii certificate de medici de specialitate.