Kate Beckinsale, epuizata dupa filmari

Kate Beckinsale, epuizata dupa filmariKate Beckinsale spune ca se simte extrem de obosita de fiecare data cand termina filmarile fiecarei productii in care este distribuita, insa este impresionata de sotul ei, regizorul Len Wiseman, care a depus eforturi supraomenesti pe platourile filmului Total Recall, cel mai recent proiect al actritei. „Noi, ca actori, venim pe platourile de filmare, ne facem treaba si apoi plecam.

Doamne, sunt atat de obosita, trebuie sa-mi iau o vacanta imediat, ma simt epuizata, poate ar trebui sa merg chiar intr-un centru de reabilitare”, a declarat actrita in varsta de 38 de ani. „Len face acest lucru de doi ani de zile, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Este impresionant si, in acelasi timp, putin umilitor”, a adaugat vedeta.

Kate are o fetita in varsta de 13 ani dintr-o relatie anterioara, care se pare ca a fost extrem de incantata sa-si viziteze mama pe platourile de filmare, mai ales ca partenerul lui Kate nu era nimeni altul decat Colin Farrell. Se pare ca Lily, fetita lui Kate, a fost foarte incantata sa se afle alaturi de mama ei, mai ales ca a avut ocazia sa-l vada pe Colin la filmari doar in panataloni de pijama si acoperit de tatuaje.

 

Text: Ruxandra Raica

august 10th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate