Kate Middleton – tehnici moderne de parenting

Ducesa de Cambridge a fost surprinsă folosind tehnici de parenting mai puțin regale. Un expert în parenting a observat că soția prințului William, Kate Middleton folosește tehnici moderne pentru a-și crește și educa copiii.

De-a lungul anilor, copiii au apărut de nenumărate ori în public, alături de părinți. Aceste apariții au creat controverse de multe ori, pentru că atunci se putea observa relația mamei Kate cu cei trei copii ai săi.

Stilul adoptat de Kate pentru creșterea copiilor poate fi descris cu ușurință drept unul modern. Pe lângă propriile valori, ducesa a cercetat în mod evident cele mai bune modalități de a-și crește copiii în societatea actuală. Aceasta afișează o mulțime de tehnici de parenting care sunt actuale în lumea psihologiei copilului,” povestește experta în relația dintre părinți și copii, Martina Mercer. 

„Kate Middleton înțelege importanța unui comportament copilăresc, potrivit nivelului de vârstă pe care îl au cei mici, și de a nu se purta ca un părinte distant”, a continuat experta. Aceasta tendința care a luat amploare în ultimele decenii, deoarece psihologii au explicat că are multe beneficii. Astfel se îndepărtează frica părintelui, în timp ce se apelează la contactul vizual și se conectează cu copilul la nivelul lui.

Aceste tehnci îmbunătățesc comunicarea, ajută la înțelegerea dintre părinte și copil și demonstrează, în cele din urmă, dragostea. Folosirea acestor tehnici demonstrează că părintele este contemporan, aceste tehnici nefiind folosite de către capetele încoronate până acum.”

Martina a mai explicat: „Este o mamă cu care ne putem relaționa cu toate, deoarece vrea pur și simplu să-și crească copiii respectuoși, bine educați, dar mai presus de toate, fericiți și iubiți. În nenumărate rânduri s-a auzit că reginei nu îi plac manifestările publice de afecțiune. Însă, cu toate astea, Kate a încorporat acest lucru în mod natural fără a supăra regalitatea și fără să pară că nu respectă eticheta regală.

Acest lucru demonstrează că Familia Regală evoluează odată cu vremurile, întrucât atunci când Charles era mic, ai fost complet lipsit de atașamentul Reginei, care nu se ghemuia pentru a coborî la nivelul lui și pentru a vorbi cu el și nici nu dorea să-i arate afecțiune în public. Stilul de parenting adoptat de Kate creează o legătură între public și Familia Regală, deoarece oricine se poate raporta la dragostea ei pentru copii. Ea a reușit să aducă Familia Regală în secolul 21, creând în același timp și o relatabilitate”, încheie experta Martina Mercer.

Te invităm să afli mai multe sfaturi despre sănătatea celui mic şi a ta, din cărticica Mama şi Copilul disponibilă şi online AICI!