Kate Moss pentru Kerastase

kate-moss-450042lFrumoasa Kate Moss a fost aleasa sa reprezinte noua imagine a produselor de styling care apartin brandului Kerastase. Modelul va aparea intr-o noua campanie realizata de catre Luigi Murenu, director de creatie al Kerastase Styling.

Pentru Moss nu va fi deloc greu, mai ales ca nu este pentru prima oara cand se implica intr-o campanie de beauty. In trecut, Kate a mai colaborat cu branduri precum Rimmel, a lansat patru parfumuri si a fost implicata in diferite campanii.

Cu toate ca modelul va fi imaginea unor produse destinate ingrijirii parului pentru prima data, putem spune ca asocierea este una de succes, avand in vedere faptul ca podoaba sa capilara a inspirat femeile din toata lumea. Kate este o femeie controversata, si asta datorita nenumaratelor petreceri la care a luat parte, vietii sale amoroase, abuzului de droguri dar si pictorialelor extrem de indraznete. In plus, modelul a mai fost implicat si in alte proiecte, printre care se numara o linie proprie de haine, dar si un proiect muzical.

Text: Ruxandra Raica