Kate Middleton – Ducesa superstar

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost încoronată de Tatler regină a stilului britanic în 2022.

Topul celor mai bine îmbrăcate 25 de personalităţi britanice, celebrează ținutele cele mai stilate atât ale femeilor, cât și ale bărbaților, care au amintit stilul anilor 1980, prin outfiturile afişate la evenimentele publice de anul acesta.

Farmaciştii Catena recomandă Cyclax – gama preferată a reginei Elisabeta a II-aprodusele Cyclax, o gamă adaptată nevoilor femeilor tonice, puternice, classy, naturale, de toate vârstele și cu prețuri foarte accesibileÎntre Pretty Woman și Prințesa Diana

Ducesa de Cambridge, 40 de ani, mama a trei copii, a ocupat primul loc în topul care o include pe locul 8 și pe Simone Ashley actriţa din Bridgerton, Prinţesa Beatrice pe locul 11 şi pe Dame Helen Mirren pe locul 22.

Tatler a notat că look-ul lui Kate Middleton de la ediția din acest an a Royal Ascot – care “a amintit de Julia Roberts în Pretty Woman și de Prințesa Diana din anii ’80” – “nu a ținut cont de căldura sufocantă din ziua cursei și a determinat includerea ei în topul celor mai bine îmbrăcate din acest an.

Ducesa a uimit pentru apariția sa la Royal Ascot, pe 17 iunie, asociind rochia sofisticată Alessandra Rich cu o pălărie neagră cu boruri largi, cu flori albe și cu cerceii cu diamante și perle ai Prințesei Diana.

Regina incontestabilă a stilului britanic

Tatler a descris stilul lui Kate ca fiind “suverana superstar”. Potrivit revistei, o ducesă modernă arata ca și cum “totul ar trebui să fie perfect croit, îmbrățișând tendințele actuale de pe podium prin prisma lungimilor adecvate ale rochiilor și siluetelor clasice. Oh, și multă Alessandra Rich” – ceea ce Kate are!

Şi la Wimbledon luna trecută, Kate Middleton a purtat tot o ţinuta Alessandra Rich. Kate și-a făcut prima apariție la turneul de tenis din 2022 purtând o rochie cu buline albastre a designerului. De asemenea, ea a purtat un model cu buline Alessandra Rich la finala de simplu masculin, la care a participat împreună cu Prințul William și Prințul George.

Deci, Ducesa de Cambridge este o regină incontestabilă a stilului, care promovează designerii britanici în garderoba sa.

În topul Tatler sunt şi bărbaţi

Mijlocașul echipei Chelsea, Conor Gallagher, în vârstă de 22 de ani, este cel mai bine clasat pe lista celor mai bine îmbrăcați, pe locul 5, datorită în principal predilecției sale pentru mărci precum Fendi și Gucci care îl fac să se remarce prin stil printre colegii săi.

Un alt bărbat care face parte din această listă este editorul-șef al revistei Vogue, Hamish Bowles. Jurnalistul de modă britanic a făcut senzație la Gala Met de anul acesta, purtând o pălărie clasică de top și frac. El a asortat ținuta tradițională cu mocasini de catifea neagră brodată cu inițialele sale, “HB”, în auriu.

Tatler’s top 25 Best Dressed 2022

 1. Kate Middleton
 2. Vimbai Masiyiwa
 3. Freya Aspinall
 4. Sophie Hermann
 5. Conor Gallagher
 6. Tamara Beckwith Veroni
 7. Hamish Bowles
 8. Simone Ashley
 9. Francesca Hayward
 10. Joe Locke
 11. Prinţesa Beatrice
 12. Viscount Althorp
 13. Romeo Beckham
 14. Emilia Jones
 15. Marchiza de Lorne
 16. Ducele de Richmond
 17. Belma Gaudio
 18. Evie Henderson
 19. Nicky Haslam
 20. Rocco Ritchie
 21. Mia Regan
 22. Dame Helen Mirren
 23. Dina Asher-Smith
 24. Rahi Chadda
 25. Cyrill Ibrahim

Cristina Dudău

Foto Hepta, Instagram