Kate Winslet, premiul Cesar pentru intreaga cariera la doar 36 de ani

Kate Winslet, premiul Cesar pentru intreaga cariera la doar 36 de aniFrumoasa si talentata actrita britanica Kate Winslet, in varsta de doar 36 de ani, va fi recompensata cu premiul Cesar, la cea de-a 37-a gala a premiilor Cesar, care va avea loc la Paris pe data de 24 februarie. Premiul ii va fi acordat pentru intreaga cariera. Premiile Cesar reprezinta echivalentul Oscarurilor americane, doar ca din cinematografia franceza. Rolurile memorabile ale lui Kate, precum Rose din  productia “Titanic” sau Marianne Dashwood din „Ratiune si simtire”, sunt doar cateva dintre cele pentru a caror interpretare Kate merita Cesarul. In anul 2009, Winslet  a primit Oscarul pentru rolul din „Cititorul/The Reader” si un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformistii/Revolutionary Road”. Sa nu uitam nici de rolul din filmul lui Roman Polanski „Doamne… ce macel!/Carnage”.

Daca anul trecut premiul i-a revenit lui Quentin Tarantino, se pare ca anul acesta Kate se bucura sa-i fie recompensata munca depusa, dar si talentul de care a dat dovada de-a lungul carierei sale.

 

Text: Ruxandra Raica

 

ianuarie 30th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate