Kate Winslet si Josh Brolin, impreuna pe marile ecrane

257812-kate-winslet-on-leonardo-dicaprio-he-s-fatter-now-is-she-rightActorii Kate Winslet si Josh Brolin au inceput filmarile la cel mai recent film in care au fost distribuiti, Labor Day. Josh Brolin joaca, in prezent, in Men in Black 3, in care interpreteaza o versiune mai tanara a personajului lui Tommy Lee Jones. Bazat pe un roman de Joyce Maynard, filmul spune povestea unui baiat de 13 ani si a mamei sale, o femeie divortata si depresiva.

Intamplarea face ca, atunci cand pleaca la cumparaturi, sa intalneasca un strain misterios, care sangereaza din cauza unei rani. In pofida faptului ca instinctul ii spune sa pastreze distanta fata de omul ce le ceruse ajutorul si despre care nu stiu nimic, mama si fiul il gazduiesc in casa lor si afla ulterior ca barbatul condamnat pentru crima a evadat din inchisoare.

Filmul este regizat de canadianul Jason Reitman, care a scris si regizat, de asemenea, si scenariul  filmelor “Juno”, “Up in the Air”, “Thank You for Smoking”. Din distributia filmului mai fac parte si Tom Lipinski siMaika Buckley, Gattlin Griffith, Brighid Fleming si James Van Der Beek.

Conform purtatorilor de cuvant, drama Labor Day va fi lansata la inceputul anului viitor.

 

Text: AndreeaPopescu