Katherine Heigl: „Daca nu as fi fost actrita, probabil as fi avut o ferma”

Katherine Heigl: „Daca nu as fi fost actrita, probabil as fi avut o ferma”Pe Katherine Heigl o cunoasteti din „Anatomia lui Grey”, este frumoasa, foarte talentata si a reusit sa devina un nume la Hollywood, acolo unde toata lumea ravneste sa ajunga. Desi in prezent Katherine este constienta de faptul ca nu ar mai putea renunta la lumina reflectoarelor, actrita stie exact ce ar fi facut daca nu ar fi devenit atat de cunoscuta si apreciata in ceea ce priveste actoria: „Sunt nascuta intr-un orasel mic de provincie din Connecticut, unde ideea generala este ca trebuie sa cresti, sa mergi la colegiu, sa te mariti si apoi sa iti intemeiezi o familie.

Probabil ca mi-as fi inceput propria afacere, poate as fi pus chiar bazele unei ferme. As fi produs branza sau orice altceva si as fi vandut produsele online”, a spus vedeta.

Cu toate acestea, Heigl nu si-ar mai putea concepe existenta fara profesia pe care o iubeste, insa noi o admiram pentru curajul de a recunoaste ca ar fi putut face si altceva. Cate dintre vedetele de la noi ar face acest lucru?

 

Text: Ruxandra Raica

mai 8th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate