Katie Price se recasatoreste pentru a treia oara? Ramane de vazut…

618_showbiz_katie_sky_11

A treia oara este cu noroc? Ei bine, asa spera frumoasa Katie Price, despre care se zvoneste ca si-ar fi programat data nuntii saptamana aceasta in Caraibe sau Maldive.

Model si, in acelasi timp, si femeie de afaceri, Katie este logodita cu Kieran Hayler cu care este inca din luna decembrie.

Aceasta a declarat ca “isi doreste sa treaca mai departe in relatie”.

O sursa apropiata cuplului a declarat pentru tabloidul “The Mirror” ca cei doi se iubesc si ca dragostea dintre ei este foarte puternica, dorindu-si amandoi sa treaca la un nivel mai avansat al relatiei: “Pur si simplu se simt foarte bine impreuna si se vede ca se iubesc. Stiu doar ca au vorbit de o posibila casatorie, insa nu stim nimic cert”, a declarat sursa.

O alta sursa a afirmat, pentru cotidianul “The Sun”, ca toti prietenii cuplului au ramas socati la aflarea vestii. “Toata lumea a ramas muta cand a aflat ca Katie vrea sa se casatoreasca pentru a treia oara. Poate ca asta nu ar fi o problema atat de mare pe cat este faptul ca nu sunt de mult timp impreuna”.

Katie Price a fost anterior casatorita de doua ori, cu cantaretul Peter Andre intre anii 2005 si 2009 si cu Alex Reid intre 2010 si 2011.

 

Text: Andreea Popescu