Katie Price si Peter Andre, din nou un cuplu?

-0a0a0a0a0a0akatie-price-aka-jordSi-au spus lucruri urate unul celuilalt, s-au cuplat cu alte persoane iar divortul lor a tinut prima pagina a ziarelor din Marea Britanie saptamani la rand. Ati ghicit despre cine este vorba: Katie Price si Peter  Andre.  Cei doi s-au casatorit in 2005 si au impreuna doi copii, Junior, in varsta de sase ani, si Princess Tiaami, in varsta de patru ani, iar in anul 2009 au divortat. De-a lungul timpului, cei doi si-au cautat alinarea in bratele altor persoane, insa in final au ajuns la o singura concluzie: isi doresc sa redevina o familie.

Un prieten de familie al celor doi a marturisit: “Katie si Peter si-a propus sa rezolve lucrurile si  sunt mai apropiati ca niciodata. Ea a facut eforturi mari ca el sa se simta din nou bine in preajma ei. Acum, ea si-a facut planuri pentru o reuniune de familie. Pete crede ca este un pas urias pentru ei.”

 

Cei doi incearca sa ia masuri de siguranta atunci cand se intalnesc, dupa ce, la divortul din 2009, in instanta s-ar fi speculat ca Katie ar fi avut o aventura cu managerul lui Claire Powell, in timpul casatoriei lor.

“De Sarbatori vor pleca in tot felul de excursii cu cei doi copii, vor lamuri lucrurile si vor face tot posibilul pentru a-si imbunatati relatia”, a mai declarat aceeasi sursa.

 

Intr-un interviu TV, Pete a vorbit despre modul in care ei incearca sa fie prieteni.

El a spus: “Am avut multe momente frumoase impreuna si vorbim in acest moment unul cu celalalt si chiar incercam sa fim prieteni.”

Noi speram ca celebrul cuplu sa se impace, nu neaparat pentru ca arata foarte „hot” impreuna, ci de dragul copiilor. Voi ce parere aveti?

 

Text: Andreea Popescu