Katy B pregateste lansarea celui de-al doilea album

Katy B pregateste lansarea celui de-al doilea albumCantareata Katy B vrea sa le faca o surpriza de proportii faniilor ei. Conform DJ Geeneus, Katy B lucreaza la cel de-a doilea album de studio al sau pe care intentioneaza sa il termine pana la sfarsitul anului 2012. Fondatorul radioului The Rinse FM si totodata  producatorul care a descoperit-o ?i a lansat-o pe Katy B a declarat public ca, in momentul de fata, trag din greu pentru a finaliza albumul la timp.

“Albumul va fi realizat pana la sfarsitul anului”, a declarat el pentru cotidianul The Guardian. “Vom lucra chiar si pana in ultima zi daca trebuie, pentru ca, uneori, ultima zi iti da cea mai multa inspiratie”.

Vorbind despre cariera ei ?i despre echipa cu care lucreaza, Katy B a declarat ca aceasta nu este doar un nume, ci este o adevarata familie.

Katy B a cantat noua sa piesa intitulata “Hot Like Fire” in cadrul festivalului ce a marcat sfarsitul verii, insa nu a fost confirmat faptul ca piesa va fi inclusa pe urmatorul album.

http://www.youtube.com/watch?v=gKgsXexG4nE&feature=player_embedded


Deschide videoclipul 

Text: Andreea Popescu

octombrie 9th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate