Katy Perry a refuzat propunerea producatorilor de la “X Factor”

katy-perry-billboard-singles-record-teenage-dreamFaptul ca a cantat in deschiderea celei de-a patra editii a talent-show-ului „X Factor” se pare ca a adus-o pe Katy Perry in atentia producatorilor care i-au oferit un loc in juriu. Desi,insasi Katy afirma ca oferta este tentanta, se pare ca programul incarcat pe care il are a obligat-o sa refuze.

Cantareata a declarat intr-un interviu acordat The Graham Norton Show Graham Norton ca a fost abordata de catre producatorii concursului sa faca parte din juriu in noua editie, dar ca a refuzat oferta lor. Perry a mai declarat ca a fost contactata de catre Simon Cowell, pentru a o inlocui pe Kelly Rowland, care a anuntat ca va parasi spectacolul in luna aprilie. Conform presei internationale, se pare ca Katy Perry a mai fost contactata de producatorii “X Factor” si in anul 2010, cand i s-a propus sa o inlocuiasca pe Dannii Minogue care era insarcinata in perioada concursului.

Se pare ca emisiunea in sine nu ii displace divei, ci faptul ca in concurs va fi pusa in situatia de a judeca talentele altora, si nu se simte inca pregatita pentru acest lucru.

„Mi-ar face placere sa fac asta in viitor, insa pentru moment nu sunt pregatita sa judec alte persoane”, a declarat Katy pentru presa internationala.

 

Text: Andreea Popescu