Katy Perry, in duet cu o fetita bolnava de autism

Katy_Perry_-_Comedy_Central_Night_Of_Too_Many_Stars_Autism_event_in_NY_1Si vedetele de peste Ocean fac evenimente caritabile in care sunt implicati copii bolnavi de autism. Asa s-a intamplat si in cazul simpaticei cantarete Katy Perry, care a sustinut un concert special pentru copiii bolnavi de autism. Surpriza nu este aceasta, ci faptul ca Perry a facut cu adevarat o fetita fericita.

Aflata la Night of Too Many Stars, Katy a cantat in duet melodia “Firework” alaturi de Jodi DiPiazza, o tanara diagnosticata cu autism. Performanta muzicala a lui Katy, dar si povestea emotionanta a fetitei au adus lacrimi in ochii invitatilor, unele de fericire, altele de tristete, o tristete provocata de boala crancena cu care se lupta micuta. Dupa memorabila noapte, Perry a postat pe site-ul sau oficial faptul ca noaptea petrecuta la Night of Too Many Stars a fost una dintre cele mai frumoase momente ale carierei sale.

“Nu voi uita niciodata noaptea trecuta. A fost cel mai important moment de pana acum din intreaga mea cariera”, a scris Perry. Evolutia lui Perry a fost difuzata pe postul de televiziune Comedy Central.

Toate incasarile de la eveniment au fost donate centrului de copii cu autism. Va las mai jos linkul cu emotionantul moment si va sfatuiesc sa va tineti batistutele langa voi.

 

 

Text: Andreea Popescu