Katy Perry, inspirata de Madonna in realizarea filmului “Part of me”

katy-perry-grammy-2012-1Se pare ca despartirea de Russell Brand nu a reusit sa o tina in loc pe Katy Perry, care face orice pentru cat mai multe realizari pe plan profesional. Artista a declarat recent ca va lansa un film 3D inspirat din viata sa. Filmul poarta numele single-ului aflat acum in plina promovare, Katy Perry – Part of me, si va fi lansat pe 4 iulie. Pelicula 3D dispune de un amestec de momente vii din drumul pe care l-a urmat cantareata catre primele locuri ale topurilor din intreaga lume, dar prezinta si multe scene surprinse in cadrul turneului ei din 2011, California Dream Tour, atat de pe scena, cat si din culise.

Intr-un interviu acordat revistei Teen Vogue, Perry a marturisit ca a fost fascinata de Madonna in documentarul acesteia din anul 1991 si ca spera sa poata arata realitatea la fel cum a reusit Madonna in documentarul ei: “Madonna este totul pentru mine, iar filmul ei a fost uimitor, deoarece a fost surprinsa si in momente in care a fost un pic mai vulnerabila decat o cunoaste lumea”.

De altfel, in aceasta pelicula Katy va povesti cum a ajuns de la o tanara care aspira sa cante muzica religioasa la diva pop de acum. „Mi-am dorit sa fac acest film pentru a aduna imagini care sa arate cu adevarat cine eram si cine sunt acum, astfel incat sa imi pot aminti ceea ce am pierdut si ce am castigat pe parcursul vietii”, a declarat Katy.

In trailerul filmului 3D, Perry vorbeste despre lupta pe care a dus-o in aflarea succesului: „Eu vad totul ca pe o calatorie si am invatat atat de mult de la aceasta calatorie, incat am ajuns sa ma simt o persoana mai puternica, o persoana mai buna”, a mai declarat cantareata. Toate acestea fiind spuse, nu mai ramane decat sa asteptam  cu sufletul la gura lansarea filmului 3D Katy Perry – Part of me si in Romania. 

 

Text: Andreea Popescu