Katy Perry, obosita si doritoare de o vacanta

katy_perry_march_2012_sixSe pare ca oboseala a ajuns-o chiar si pe energica Katy Perry, care de curand a declarat ca simte nevoia de o vacanta. Si pe buna dreptate are nevoie de o vacanta, deoarece multiplele proiecte in care este implicata sunt ca niste „sugative” de energie.

Interpreta single-ului „Part of Me” a declarat ca, desi albumul „Teenage Dreams” s-a incheiat, se simte in imposibilitatea de a mai crea ceva, din cauza faptului ca se simte rapusa la propriu de oboseala. „A fost o calatorie incredibila si o editie speciala pentru mine, datorita oamenilor cu care am lucrat. Intr-adevar, imi place sa imi ating telurile indiferent de cat de greu de atins sunt, pentru ca sunt o persoana ambitioasa care obtine mereu ceea ce isi doreste. Lucrez foarte mult la inregistrarile si videoclipurile mele pentru ca imi doresc sa se vanda… in toate modurile posibile”, a declarat Katty.

Lasand loc de interpretare, Katy a mai adaugat: „Jur ca dupa lansarea ultimei mele melodii voi lua o pauza, o vacanta in care sa ma rasfat regeste”.

Perry a divortat de actorul Russell Brand in luna decembrie a anului trecut si va lansa single-ul „Wide Awake” ca un final al albumului „Teenage Dream”. “Wide Awake” a fost produsa de Dr. Luke, Max Martin and Bonnie McKee si are deja un videoclip in lucru. Insa nu orice clip, ci unul 3D, pentru ca se pare ca Perry a prins gustul materialelor de acest gen dupa ce a hotarat sa lanseze un documentar-concert tot 3D.

 

Text: Andreea Popescu