Katy Perry vorbeste despre divortul sau in documentarul “Katy Perry: Part Of Me”

katy-perry-billboard-singles-record-teenage-dream2Desi Russell Brand a cerut sa fie scos din montajul final al documentarului care o va avea in centrul atentiei pe fosta lui sotie, cantareata Katy Perry, aceasta nu a luat in calcul dorinta fostului sot. Prin urmare, Katy Perry a declarat recent ca are responsabilitatea de a aborda si divortul ei de Russell Brand in documentarul ce va fi lansat pe 5 iulie, “Katy Perry: Part of Me”.

Interpreta single-ului “Last Friday Night” a discutat despre decizia ei de a include detalii legate de divortul sau, in timpul unei aparitii televizate la emisiunea The Tonight Show cu Jay Leno.

“Cred ca, daca as fi evitat si aceste detalii din viata mea, filmul meu ar fi devenit o piesa de teatru, iar asta ar fi fost ciudat”, a explicat Perry. “Am inclus si aceste detalii in documentar pentru ca nu sunt singura care a trecut prin astfel de situatii… Cred ca jumatate din America s-a confruntat cu astfel de probleme. Cumva am aterizat pe picioarele mele si nu m-am dat batuta si am mers mai departe, lucru ce trebuie sa il faca toate femeile care trec prin asa ceva”.

Perry a recunoscut faptul ca a suferit in urma divortului si ca a incercat din rasputeri sa-si ascunda durerea deoarece nu a vrut ca fanii sai sa o vada suferind. “Katy Perry: Part of Me” va fi lansat pe 5 iulie.

 

Text: Andreea Popescu