Keira Knightely a apelat la alcool pentru a-si face curaj

Keira Knightely a apelat la alcool pentru a-si face curajPentru a putea sa filmeze o scena de sex in filmul A Dangerous Method, actrita Keira Knightley a trebuit sa-si faca curaj cu putina … vodca! Actrita s-a temut inca de cand a citit scenariul de momentul cand va trebui sa filmeze scenele indecente si recunoaste ca nu este nerabdatoare sa repete experienta.

“Am baut cateva guri de vodca inainte si apoi cateva cupe de sampanie pentru a sarbatori faptul ca nu va mai trebui sa fac asta din nou”, a spus Keira.

Filmul A Dangerous Method este regizat de David Cronenburg si este o analiza a relatiei dintre psihanalistii Carl Jung si Sigmund Freud, iar Keira joaca rolul unei rusoaice care are o relatie cu Jung. Keira chiar si-a amenintat partenerul de film, pe Michael Fassbender, inainte de filmarea scenei: “I-am spus lui Michael inaintea uneia dintre scene: «Am garda de corp afara. Daca ma atingi, o sa-ti rupa picioarele». Iar el a spus: «Keira, esti legata de un pat. Nu cred ca esti in pozitia de a spune asta».”

Desi isi dorea foarte mult rolul, Keira a fost pusa pe ganduri de scenele sexuale si s-a decis sa accepte rolul doar dupa ce regizorul a asigurat-o ca acestea nu vor fi sexy sau voyeuristice in niciun fel.

Text: Bianca Badescu

septembrie 15th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate