Kelly Clarkson, optimista in privinta relatiei cu Brandon Blackstock

Kelly_Clarkson2Cantareata Kelly Clarkson este extrem de optimista cand vine vorba despre noua sa relatie. Castigatoarea show-ului American Idol, care a fost singura aproximativ sase ani de zile fara a fi implicata in nicio relatie amoroasa, spune ca isi tine degetele incrucisate si ca isi doreste foarte mult ca noua sa relatie cu Brandon Blackstock sa functioneze.

“Dupa sase ani in care nu a fost nicio persoana speciala in viata mea, iata ca, in sfarsit, acum este una. Brandon este fiul managerului meu. Il cunosc de sase ani, insa a fost insurat in marea majoritate a timpului. Dintr-odata ne-am intalnit la Super Bowl si, surpriza, era singur”, a spus artista.

Cei doi se pare ca au inceput sa se intalneasca inca din 2011, insa Kelly a confirmat relatia abia in luna martie a anului 2012. „Brandon imi intelege jobul, lucru foarte important. Lucreaza la fel de mult ca si mine, poate chiar mai mult, si astfel nu se supara daca ii promit ca il sun iar acest lucru nu se intampla. Am mari asteptari de la aceasta relatie”, a completat Clarkson. Noi ii uram succes si ii dorim tot binele din lume!

 

Text: Ruxandra Raica