Kelly Osbourne arata mai bine ca niciodata

kelly_osbourne_metallic_colorKelly Osbourne arata mai bine ca niciodata si este mandra de faptul ca poate sa imbrace haine pe care numai supermodelele le pot imbraca. Kelly spune ca partea favorita a corpului sau este talia, care ii permite sa imbrace hainele pe care modelele le poarta pe podium.

“Am o talie foarte mica pentru forma si dimensiunea corpului meu, asa ca pot purta articole vestimentare dedicate supermodelelor”,  a declarat Kelly.

Intrebata insa si ce parte a corpului ii displace, Kelly spune ca nu este multumita de coapsele ei. Vedeta in varsta de 27 de ani arata mult mai bine in ultimul timp, si asta datorita schimbarilor care au survenit in ceea ce priveste dieta. “Daca vrei sa traiesti sanatos, trebuie sa faci o schimbare, sa renunti la anumite lucruri. In caz contrar, nu iti ramane decat sa te infometezi pana cand iti atingi obiectivul, dupa care incepi sa mananci si te ingrasi la loc”, a completat Osbourne.

Daca in trecut Kelly a avut probleme cu greutatea, acum se poate mandri cu o silueta de vis. Felicitari si tine-o tot asa!

 

Text: Ruxandra Raica