Kelly Preston il paraseste pe John Travolta

kelly-preston-14056Kelly Preston s-a saturat de problemele pe care i le provoaca sotul sau, cunoscutul actor John Travolta, sustine tabloidul National Enquirer. Preston le-a spus prietenilor sai ca nu mai poate sa indure situatia in care este pusa, dupa ce au iesit la iveala mai multe acuzatii de hartuire sexuala impotriva lui John, din partea mai multor maseuri barbati. Si de parca asta n-ar fi fost de ajuns, de curand au aparut in presa si poze cu starul imbracat in femeie la o petrecere privata din 1997.

Un apropiat al lui Kelly a declarat ca aceasta i s-a confesat, spunandu-i ca mariajul sau s-a terminat si ca nu mai locuieste la domiciliul conjugal.

“Ea i-a indurat viata dubla a lui John foarte mult timp, in timp ce comportamentul lui a ramas in umbra. Dar cand totul a devenit public,     Kelly s-a simtit umilita. Este absolut distrusa”.

John Travolta si Kelly Preston s-au casatorit in 1992 si au avut 3 copii impreuna. Baiatul cel mare, Jett, a murit ins ain mod tragic in ianuarie 2009.

 

Text: Bianca Badescu