Keo – “Barbatii sunt ca niste eterni adolescenti”

KEO 2007Misterul este cel ce aduce ceva nou in relatiile de durata. In momentul in care tot acesta se pierde din cauza curiozitatii feminine, totul incepe sa scartaie. Dar exista si barbati cu un mister ce nu poate fi consumat de nici o femeie. Keo, o aparitie enigmatica in muzica romaneasca, isi dezvaluie secretele si dorintele pentru cititoarele TONICA.
 
Aventurier cu relatii de durata
“Cred ca barbatii nu prea stiu ce isi doresc in realitate…” Din pacate tindem sa ne dorim ceea ce nu avem, si cand avem acel ceva, ne-am dori altceva. Daca se intampla sa pierdem ce aveam, noul nu mai conteaza. “Cum sunt si eu barbat, ceea ce spun este evident confuz. Suntem ca niste eterni adolescenti, nehotarati. Suna a auto-psihanaliza?” Simtul aventurii este profund ancorat in genele noastre. Si in pofida acestui lucru “incercam sa ne purtam cat mai civilizat. Glumesc! Pana acum am avut in majoritate relatii de durata”.

“Dragostea m-a surprins intotdeauna”
Daca ar stii Keo ce te face sa te indragostesti de o femeie atunci nu ar fi gresit niciodata si ar fi cunoscut dragostea de la prima incercare. “Chiar nu stiu, dragostea m-a surprins intotdeauna, banuiesc ca de aceea se si spune ca dragostea iti ia mintiile”.
Stereotipurile nu exista in lumea lui. Este sensibil la frumusete si la eleganta, dar “trebuie sa existe si ceva in plus, ceva care sa ma intrige, care sa ma atraga intr-un mod inexplicabil dar si natural.”

Cand un barbat isi pierde misterul…
Femeile isi doresc sa afle absolut tot despre noi, trecutul nostru, gandurile noastre cele mai ascunse si toate secretele. “Scopul final este de a ne dezvalui complet, dar rezultatul este pierderea intregului mister.” De aici si “slabirea” relatiei si pierderea interesului vizavi de partener. “Cred ca fiecare iubeste intr-un mod diferit. Dar asta nu inseamna ca noi iubim mai mult sau mai putin profund, sau mai intens decat o femeie”. Manifestarea iubirii este cu totul diferita deoarece femeile sunt si mame, si au un simt al sacrificiului in iubire mai mare decat al oricarui barbat.

“Banii?  Sunt o necesitate pentru a trai mai bine, dar nu sunt un scop in viata.”

Text: Mihnea Ratte