Khloe Kardashian: “Sotul meu este cel mai bun prieten al meu”

Khloe Kardashian: “Sotul meu este cel mai bun prieten al meu”Sora mult mai celebrei Kim Kardashian, Khloe, a marturisit recent ca este extrem de fericita alaturi de Lamar Odom. Mai mult decat atat, frumoasa Khloe a declarat ca sotul ei Lamar ii este, de astfel, si cel mai bun prieten.

„Cand esti casatorita cu persoana potrivita, casatoria pur si simplu functioneaza. Te simti atat de bine langa cel de langa tine, incat ajungi sa beneficiezi de tot sprijinul emotional si fizic din partea celui in care ai incredere deplina”, a declarat Khloe.

Si daca e sa ne luam dupa declaratiile facute de Khloe, ea este una dintre surorile fericite in dragoste, spre deosebire de sora sa Kim. Despre casnicia sa cu Lamar, Khloe spune: „Relatia noastra e fenomenala. Suntem asa de indragostiti unul de celalalt, ma face sa ma simt atat de increzatoare in mine si sexy. Nu vad de ce lumea spune ca trebuie sa se termine etapa de «luna de miere» din relatie”.

Text: Andreea Popescu

martie 19th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate