Kim Kardashian a depus actele de divort

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0poza_kim_andreeaPovestea de dragoste dintre Kim Kardashian si jucatorul de baschet Kris Humphries s-a terminat dupa numai 72 de zile de la casatorie. Starul reality show-ului “Keeping Up With the Kardashians”, Kim Kardashian, in varsta de 31 de ani, a depus luni actele de divort la Curtea Superioara din Los Angeles. Cu toate acestea, diva a tinut sa-si deschida inima in fata oamenilor acordand un interviu pentru un post de radio din Australia, in care a tinut sa precizeze ca dragostea ei a fost sincera si ca nu a dorit niciodata sa se casatoreasca pentru a obtine mai multa faima, cum se vehiculase in presa.

Cu toate acestea, starul sufera din cauza divortului si declara ca si-ar fi dorit o familie cu multi copii. “Sunt o romantica incurabila, iubesc cu toata inima si tot sufletul meu. Vreau cu disperare copii si o viata adevarata, incat poate m-am grabit mult prea devreme”.

Kim a admis, de asemenea, ca a ramas socata de reactia negativa a publicului in ceea ce priveste scurta ei casatorie si insista asupra faptului ca a facut tot ceea ce a putut pentru a-si salva casnicia.

Cu toate acestea, fostul sot al starului a declarat ca ar face orice pentru a-si recupera sotia: “Imi iubesc sotia si sunt distrus sa aflu ca a cerut divortul… Sunt dispus sa fac tot ce e nevoie pentru a-mi salva casnicia”, a declarat Kris Humphries pentru Daily Mail.

 

Text: Andreea Popescu