Kim Kardashian, in proces cu doctorul care s-a folosit de imaginea ei

shutterstock_92655163Nimic nu o supara mai tare pe frumoasa Kim Kardashian decat nedreptatea. Se pare ca nici atunci cand sex-tape-ul cu ea i-a ruinat casnicia nu a fost atat de furioasa cum a fost atunci cand si-a vazut chipul pe un panou publicitar in care facea reclama la chirurgia plastica.

In ciuda faptului ca un renumit doctor din Mexic a folosit o imagine cu Kim pentru a-si face publicitate, acest lucru nu l-a facut mai bogat, ci practic l-a ruinat. Se pare ca problema nu este ca vedeta promoveaza chirurgia plastica, ci ca o face fara sa stie. Dr. Victor Ramirez a plasat un panou in Mexic cu mesajul „Nu-ti risca frumusetea si sanatatea” folosind imaginea lui Kim Kardashian fara a primi aprobarea ei.

Conform TMZ, Kim si-a pus avocatii la treaba pentru a-l da in judecata pe Dr. Ramirez, care si-a facut publicitate pe spatele ei fara sa o plateasca si fara sa-i ceara permisiunea. Intrebat daca Kim a fost de acord sa apara pe acest panou,  doctorul a raspuns foarte calm: „Ce? Evident ca nu am vorbit cu Kim Kardashian. Nu am numarul ei.”

In ciuda faimei pe care a castigat-o de cand a pus acel panou publicitar cu Kim, se pare ca de acum incolo nimeni nu ii va mai trece pragul clinicii.

 

Text: Andreea Popescu