Kim Kardashian NU isi va anula show-ul “Keeping Up With The Kardashians”

kim-kardashian-milkshakesDesi a creat o oarecare panica atunci cand a dat de inteles ca isi va intrerupe show-ul, Kim Kardashian a facut recent declaratii prin care isi linistea fanii spunandu-le ca show-ul “Keeping Up With The Kardashians” va fi difuzat in continuare pe micile ecrane. Zvonurile cum ca Kardashian ar vrea sa intrerupa filmarile au inceput sa circule prin presa de peste Ocean in momentul in care aceasta a acordat un interviu la DuJour, in care a lasat sa se inteleaga ca ar putea intrerupe seria de episoade.

Declaratia lui Kim, care a sunat asa: “Nu intotdeauna am parte de o evolutie in acest sens, depinde de ce vrei sa faci mai departe in viata”, i-a facut pe cei din jur sa speculeze ca este o retragere mai mascata a acesteia.

Cu toate acestea, mai tarziu, Kardashian a postat pe blogul ei ca spectacolul este inca o “prioritate” pentru ea.

“Asa cum stie toata lumea, suntem extrem de mandri de spectacol. Show-ul ramane prioritar pentru mine si incerc sa ma bucur in fiecare clipa de el. Astept cu nerabdare noul sezon si nu numai”, a scris Kim.

Kardashian apare in prezent si in “Kourtney&Kim Take Miami”, emisiune ce va fi difuzata duminica pe postul de televiziune E!

Text: Andreea Popescu