Kim Kardashian si Kanye West au ales o mama surogat. Iata de ce au apelat la aceasta varianta!

Celebrul cuplu de la Hollywood, recunoscut in intreaga lume pentru lipsa de inhibitii si traiul excentric, s-a decis ca este momentul sa adauge o noua piatra la temelie. Kim Kardashian, in varsta de 36 de ani, si Kanye West, 40 de ani, vor sa-si mareasca familia. Cei doi au decis sa aduca pe lume, cu ajutorul unei mame surogat, cel de-al treilea copil. Acestia au deja doi copii, pe North West, fiica de 4 ani, si pe Saint West, baietelul de doar 18 luni.Kim Kardashian, lectii vestimentare de invatat si urmat

O sarcina cu riscuri mari

Din pacate, din cauza unei fisuri de uter, Kim se afla in imposibilitatea de a mai sustine o alta sarcina, cu toate ca s-a supus unei interventii chirurgicale in acest sens. Speranta de a mai putea deveni mama a fost spulberata dupa complicatiile pe care le-a avut la a doua nastere, medicii avertizand-o de riscurile si pericolele mari la care s-ar supune atat ea cat si fatul. Astfel, chiar in timpul filmarilor pentru „Keeping Up With The Kardashian”, show-ul de televiziune al surorilor Kardashian, Kim a facut anuntul ca-si mai doreste un copil si ca nu va fi un copil adoptat. Aceasta a recunoscut ca, alaturi de Kanye, a luat decizia de a apela la o mama surogat, ca unica varianta de a-si mari familia.

Cat costa mama surogat?       

Conform TMZ, cei doi au semnat deja contractul cu mama surogat, iar acestia vor scoate din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 114.850 de dolari, pentru a-si putea tine in brate cel de-al treilea copil. Se pare ca aproximativ 68.850 de dolari vor merge catre agentia care s-a ocupat de recrutarea mamei surogat si doar o parte catre purtatoarea pruncului care, desi inca nu s-a nascut, a devenit celebru. Conform surselor citate, daca in urma acestei inseminari va rezulta mai mult de un copil, mama surogat va primi cate 5000 de dolari pentru fiecare copil in plus. Pe de alta parte, una dintre clauze stipuleaza ca daca mama purtatoare isi va pierde, indiferent de cauza, organele reproductive in timpul sarcinii, aceasta va fi platita cu suma suplimentara de 4000 de dolari.

Shakira se destainuie si vorbeste despre rolul de mama

Conditii contractuale stricte

Daca pana aici nu v-am surprins prea tare, aflati ca exista niste clauze contractuale extrem de restrictive impuse de celebrul cuplu care, pana la urma urmei, se ridica la pretentiile sumei platite. Mama surogat este obligata sa nu fumeze, sa nu bea, sa nu ia medicamente in timpul sarcinii si sa nu faca sex cu trei saptamani inainte de inseminare si nici imediat dupa procedura. Cei doi si-au luat absolut toate masurile de precautie si clauzele contractului continua cu obligativitatea de a nu intra in cazi cu hidromasaj sau saune, de a nu se vopsi, de a nu se apropia de pisici, de a nu bea mai mult de o cafea pe zi si de a nu manca peste crud. Pe de alta parte, conform acordului, Kim si Kanye isi vor asuma responsabilitatile legale si parentale chiar daca nou-nascutul va veni pe lume cu anomalii congenitale sau alte malformatii.
Sursa foto: Hepta

Text: Madalina Manole