Shakira se destainuie si vorbeste despre experienta de a fi mama: „Barbatii pot face doar doua lucruri bine: sa mestece guma si sa traverseze strada”

Intr-un interviu acordat de curand site-ului Univision.com, cantareata de origine columbiana, Shakira, a vorbit in exclusivitate despre cei trei barbati din viata ei si a marturisit ca rolul de mama este cel mai dificil rol de pana acum. De asemenea, artista a dezvaluit cum reuseste sa jongleze intre maternitate si cariera si, totodata, sa se mentina si in topurile internationale.Shakira: M-am indragostit”

Lumea Shakirei s-a schimbat pentru totdeauna in noaptea in care l-a intalnit pe Gerard Piqué, jucatorul de fotbal care, ulterior, in 2010 i-a devenit si sot. In cel mai recent single al sau, cantareata detaliaza intocmai momentul in care s-au cunoscut si fiorii pe care aceasta i-a simtit, adaugand ca a fost dragoste la prima vedere. Relatia lor este una frumoasa si foarte bine vazuta de tabloidele din afara, celebrul cuplu reusind sa se mentina unit si departe de scandalurile din presa. Insa, columbianca reuseste sa tina prima pagina a ziarelor cu succesul pe care-l inregistreaza pe parte profesionala. In ultimul an, Shakira a reusit sa bata recordurile de popularitate cu piesele „Déjà vu”, impreuna cu Prince Royse si „Chantaje”, cantata alaturi de Maluma.

>>> Maluma a vorbit despre relatia sa cu Ricky Martin:”A fi gay nu e un pacat”

Shakira: Copiii sunt prioritatea mea!”

La cei 40 de ani ai sai, artista nu alearga dupa succes, ci prioritatea sa ramane familia, mai exact rolul de mama, despre care, spune aceasta, ii ocupa tot timpul. Termin la 12 noaptea si nu mai sunt buna de nimic”, s-a confesat Shakira site-ului Unison.com, insa, fara parere de rau, aceasta adaugand: Un lucru bun in a fi mama este ca devii mult mai organizata. Intr-un anume fel, copiii sunt cei care dicteaza. Ei sunt prioritatea mea si trebuie sa respect un orar, un program fix, astfel devenind si eu mai punctuala”. Intrebata cum reuseste sa imbine atat de bine cariera cu maternitatea, Shakira a recunoscut: Ma duc la studio doar 4 ore pe zi, in rest, fie il duc sau il iau pe Milan de la fotbal, fie stau cu Sasha. Femeile jongleaza, barbatii, insa, n-ar putea.” Ca o gluma, artista a concluzionat: Barbatii pot face doar doua lucruri bine: sa mestece guma si sa traverseze strada. Ei nu pot coordona alte activitati!”.

Shakira: A fi mama este o mare provocare”

Shakira si Pique au impreuna doi baietei, pe Milan de 4 ani si pe Sasha de 2 ani. Intrebata cum s-ar descrie din postura de mama, artista a declarat: In fiecare zi ma simt vinovata, ma gandesc ca pot face mai mult, ma gandesc ca pot petrece mai mult timp cu ei, ma intreb daca am facut bine sau nu un lucru. Eu sunt o perfectionista in munca mea, iar ca mama sunt de trei ori mai mult. Cred ca noi femeile avem un punct comun, un chip pe care nu-l au si barbatii. Noi ne nastem cu responsabilitatea si instinctul de a educa, de a sustine si a pastra familia unita. A fi mama este o mare provocare. Din pacate nu exista un manual care sa te invete cum sa fii mama. Asta se descopera traind si mi se pare ca este cea mai grea munca pe care am facut-o in viata mea.” Shakira a povestit ca a luat decizia de a-i initia pe micuti in muzica si sport inca de acum pentru a le dezvolta capacitatile motorii, sociale si lingvistice: Sasha este fascinat de muzica si dans, iar Milan este inclinat mai mult catre fotbal.” Intrebata daca si-ar dori ca cei doi baietei sa le calce pe urme, frumoasa columbianca a argumentat: Nu se stie ce vor face in viitor, dar vrem sa le oferim instrumentele necesare pentru a invata si a-si dea seama ce prefera. Vrem sa-i lasam sa-si aleaga propriul drum, dar sa o faca cu pasiune si bucurie.” Ca o concluzie, Shakira a dorit sa puncteze cum a schimbat-o rolul de mama si ce noi calitati si-a redescoperit astfel: Experienta, zambete si o viziune mai putin egoista a vietii. M-a invatat sa am prioritati si sa descoper ceea ce este, cu adevarat, important in viata.”

Sursa foto: Hepta

Text: Madalina Manole