Maluma a vorbit deschis despre relatia cu Ricky Martin si despre orientarile sale sexuale: „A fi gay nu este un pacat”

Maluma, sex-simbolul columbian care a reusit sa dea topurile peste cap cu piesele sale si sa cucereasca iremediabil inimile domnisoarelor din intreaga lume, a vorbit deschis intr-un interviu acordat revistei spaniole Shangay, atat despre relatia pe care o are cu Ricky Martin, cat si despre orientarile sale sexuale, un subiect destul de controversat in presa internationala.Vente pa’ca, marul discordiei

Maluma a trecut granitele cu piesa „El Perdedor”, dar si cu numeroasele sale colaborari cu artisti internationali de renume. Acesta a batut record dupa record prin featuring-urile sale cu Thalia, pentru piesa „Desde Esa Noche”, cu Shakira pentru piesa „Chantaje” si, mai nou, cu Ricky Martin pentru piesa „Vente pa’ca”. Ei bine, iata ca presa internationala nu a stat mult pe ganduri si a vehiculat o posibila idila romantica intre Maluma si Ricky Martin, cu atat mai mult cu cat orientarile sexuale ale portoricanului sunt deja cunoscute si asumate, iar certurile dintre Ricky si perechea sa, Jwan Yosef, tineau deja paginile mai multor publicatii din afara.

Maluma infirma zvonurile: „Nu sunt gay”

In interviul acordat publicatiei spaniole, Maluma infirma zvonurile aparute: „Aceasta tema ma face sa rad. Este inventata de persoane cu energie negativa care atenteaza asupra vietii personale. Este doar o minciuna scornita de presa de scandal pentru a face valva. A fi gay nu este un pacat”.  Totodata, artistul a dorit sa elucideze misterul care se invarte in jurul propriei sale orientari sexuale si a declarat: „Am avut ocazia sa cant in numeroase cluburi de gay din America Latina si am un respect imens pentru aceasta comunitate. S-a luptat mult pentru egalitate si nu inteleg de ce exista aceasta discriminare de rasa, religie si sex. Nu sunt gay, dar ma simt recunoscator: dragostea este dragoste oricum ar fi. Eu sunt mai dragastos de felul meu pentru ca asa m-a invatat si educat familia.”

Ricky Martin, idolul din copilarie

Maluma a recunoscut ca il admira inca din copilarie pe Ricky Martin, fiind un artist model pentru el: „Faptul ca m-a invitat sa cant cu el melodia ‘Vente pa’ca’ pentru mine este o adevarata onoare. Este o persoana incredibila, foarte respectuoasa, foarte spirituala si transmite foarte multa liniste”.

Fericiti in patru

Dupa lansarea piesei „Vente Pa’ca”, tanarul columbian, in varsta de doar 23 de ani, nu a pierdut timpul bucurandu-se de succes, ci, din contra, l-a amplificat, lansand o noua piesa intitulata sugestiv „Felices los 4” (Fericiti in patru), o melodie care se bucura de un videoclip incendiar si de un mesaj pe masura.

Foto HEPTA

Text: Madalina Manole