Kim Kardashian si Kanye West se gandesc deja la casatorie

Kim-Kardashian-picStarleta Kim Kardashian se iubeste de cateva saptamani cu Kanye West, desi se cunosc de foarte mult timp. Se pare ca timpul nu este o problema pentru Kim, care este sigura ca noua sa relatie va deveni una “permanenta”.

Kanye West, in varsta de 34 de ani, si Kim Kardashian, in varsta de 31 de ani, s-au sprijinit unul pe altul, ca prieteni, in ultimii ani, iar de curand au devenit un cuplu in adevaratul sens al cuvantului! Nu se feresc de nimeni si nu se simt jenati sa isi arate dragostea in fata intregii lumi.

Prin urmare, nici Kanye West, si nici Kim nu tin in secret sentimentele pe care le au unu fata de celalalt. De curand, Kanye si-a marturisit sentimentele fata de Kim Kardashian in noua sa piesa, intitulata “Theraflu”, iar Kim si le-a marturisit pe ale ei in timpul emisiunii View, la care a fost invitata. Intrebat de catre gazda emisiunii, Barbara Walters, daca are de gand sa se casatoreasca cu West, Kardashian a declarat ca nu a incheiat din punct de vedere legal mariajul ei de 72 de zile cu jucatorul de baschet Kris Humphries, insa nu exclude posibilitatea unei casatorii.

“Eu sunt inca casatorita din punct de vedere legal. Mai intai trebuie sa ma transform in femeie <<single>> si abia dupa aceea sa ma recasatoresc. Deocamdata ma multumeste relatia pe care o am, dar nu spun nu unei noi casatorii”, a declarat Kim.

Kardashian a mai vorbit de asemenea si despre dorinta ei de a intemeia o familie dar si despre intentia de a deveni mama.
“In momentul de fata, cred ca doar venirea unui copil in viata mea ar fi capabila sa imi ocupe golul pe care il am in inima”, a adaugat starleta americana.

Se pare ca relatia celor doi este mult mai sudata decat cred ziaristii. Conform spuselor unei surse anonime, se pare ca Kanye deja a cerut-o in casatorie pe Kim.

“Kanye a cerut-o de sotie la inceputul acestei luni. Kim i-a raspuns pe loc: “da”, insa vrea ca logodna sa fie de lunga durata si nu vrea sa se grabeasca la altar”, a declarat sursa.

Daca relatia dintre cei voi va fi una de durata, ramane de vazut. Noua nu ne mai ramane decat sa speram ca frumoasa Kim nu va grabi pasul catre altar, la fel ca prima data.

 

Text: Andreea Popescu