Kim Kardashian si Kanye West sunt impreuna

shutterstock_4330442Dupa separarea cu scandal de Kris Humphries, Kim Kardashian si-a gasit un nou iubit in persoana rapperului Kanye West. Kim a stat o noapte intreaga in apartamentul lui Kanye, dupa care si-a petrecut a doua zi tot in compania acestuia: au facut cumparaturi si au mers la masa impreuna.

De cand a ajuns in New York, Kim este nedespartita de rapper. Se pare ca acesta a cucerit-o dupa ce i-a scris un cantec, ale carui versuri suna cam asa: “Recunosc ca m-am indragostit de Kim in acelasi timp in care ea s-a indragostit de el/Dar asta e ok baby, fa ce ai de facut/Noroc ca nu am vorbit cu Jay sa-l dea afara din echipa”. Kanye a admis prin acest cantec ca s-a indragostit de Kim in perioada in care aceasta incepuse sa iasa cu Kris. In cantec apare si referirea la Jay-Z, care detine actiuni la echipa de baschet la care joaca Kris.

In plus, fosta iubita a lui Kanye, Amber Rose, spune ca tocmai Kim este motivul pentru care ea si cantaretul s-au despartit. Acesta sustine ca vedeta de reality-show este cea care s-a tinut de capul rapperului pentru a-l cuceri, trimitandu-i poze sexy si mesaje.

 

 

Text: Bianca Badescu