Kira Hagi joacă într-un serial la Antena 1

kira hagiKira Hagi, fiica legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi va juca într-un serial la Antena 1.

Noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production pentru Antena 1, Lia, îşi completează distribuţia cu noi nume cunoscute din showbiz-ul autohton.Actriţă şi pictoriţă

Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. Chiar la finalul lunii octombrie, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia “Rădăcini”. Aceasta se adaugă celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

În serialul Lia, de la Antena 1, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu. Ea este fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice.

Despre relaţii şi conflicte

Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

Ilinca Goia_Ioana Blaj_Vlad Gherman.

Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic. Şi că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești.  Ştiu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a dezvăluit Kira Hagi.

Vlad Gherman – “un golan inteligent”

În cel mai nou proiect de la Antena 1, Vlad Gherman îl va interpreta pe Andi, fratele mai mic al lui Alice (Ioana Blaj).

kira hagi vlad gherman
Kira Hagi, Vlad Gherman, Ioana Blaj

Proiectul Lia înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional. Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi. Nu vreau să dau prea multe din casă despre Andi, dar ce vă pot spune este că e un personaj care mă provoacă.

Deşi golan, Andi este un tip inteligent, care ştie exact ce vrea să obţină şi care se luptă pentru acel ceva până va reuşi să pună mâna pe acel lucru. Andi îşi iubeşte enorm sora, pe Alice, şi o va proteja indiferent dacă asta va însemna să destrame prietenii sau relaţii. V-am făcut curioşi? Abia aştept să vedeţi ce vă pregătim!”, a dezvăluit Vlad Gherman despre personajul său, Andi Bădescu.

Never let go

Absolvent al U.N.A.T.C. şi prezentator al emisiunii CulTour, de la Happy Channel, Vlad Gherman şi-a început cariera ca membru-fondator al trupei Lala Band. Odată cu proiectul Pariu cu viaţa şi-a descoperit pasiunea pentru actorie.  Iar ulterior a putut fi urmărit în serialele Când mama nu-i acasă şi O grămadă de caramele (Happy Channel) şi Fructul Oprit, Sacrificiul şi Adela (Antena 1).

Lia este un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Foto PR Antena 1