Vlad Gherman şi Oana Moşneagu au spus “Da”

vlad gherman oana mosneagu

Vlad Gherman a lansat recent o piesă de dragoste, în care apare alături de Oana Moșneagu, în scene inspirate de povestea lor de dragoste.

Această lansare a avut loc în acelaşi timp cu oficializarea relaţiei lor de iubire pe rețelele de socializare, acolo unde au publicat un mesaj scurt, dar și mai multe fotografii în care apar împreună.Medalionul  cu iniţiala V

Da! Răspunsul la întrebarea voastră e „da”, au scris cei doi.  Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Adela.

Mai multă vreme, fanii au bănuit că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie judecând după vacanțele și timpul petrecut împreună. Cei doi au mers în mai multe vacanțe împreună, iar Oana Moșneagu a fost văzută purtând un medalion cu inițala „V”. La început Oana Moșneagu a mărturisit că proiectul „Adela” i-a apropiat și i-a făcut să devină foarte buni prieteni.

Vlad şi Cristina iubesc din nou

Vlad Gherman a format un cuplu timp de nouă ani cu Cristina Ciobănașu. Cei doi au anunțat că s-au despărțit la începutul anului 2021. Actorul a mărturisit că au urmat câteva luni extrem de grele și că a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste separarea de fosta lui iubită.  Totuși, cei doi au rămas prieteni și colegi. La un an d ela despărțire cei doi au învățat să iubească din nou.

Atât Cristina Ciobănașu (25 de ani), cât și Vlad Gherman (aproape 29 de ani), trăiesc acum povești de dragoste.

Cristina Dudău

Foto Instagram, PR