Kirstie Alley, dezvaluiri amoroase

ex_kirstie_alley_headshot1Kirstie Alley s-a apucat sa scrie o carte in ale carei pagini promite sa faca dezvaluiri incendiare cu privire la barbatii care i-au fost iubiti si nu numai. “Am avut o viata destul de salbatica. Si am vrut sa impartasesc binele, raul si uratul, astfel incat cititorii mei sa regaseasca umorul in propriile lor vieti si sa aiba certitudinea ca pot supravietui in fata oricarui lucru”, a declarat Kirstie. Alley promite ca istorisirile ei amoroase vor fi mai picante decat nuvela erotica “Fifty Shades of Grey”.

Actrita, care a fost casatorita de doua ori in trecut, cu Bob Alley dar si cu actorul Parker Stevenson, se pare ca acum ar fi cuplata cu dansatorul Serge Onik si recunoaste ca apetitul ei sexual este de nestavilit, insa acest lucru pare a nu-i fi adus fericirea.

In carte, actrita va face dezvaluiri despre personalitati precum Ted Danson, Woody Allen etc. Probabil ca memoriile actritei vor fi asteptate cu sufletul la gura. Sa vedem ce scandaluri va starni cartea…

 

Text: Ruxandra Raica