Kissable lips? Iata ce ai de facut

shutterstock 121048021Nu toata lumea a fost „binecuvantata” cu buze perfecte, si nu ma refer aici la a le contura si la a le face sa para mai carnoase cu ajutorul machiajului. Tocmai de aceea, daca vrei ca buzele tale sa fie numai bune de sarutat, trebuie sa le acorzi mai multa atentie, sa le ingrijesti asa cum o faci cu oricare alta parte a corpului tau. Te invat mai jos…

Relaxeaza-ti buzele. Daca vei sta cu buzele incordate tot timpul, ei bine, trebuie sa fii constienta de faptul ca vei incepe sa dezvolti riduri in jurul lor foarte repede. Da voie muschilor buzelor sa se relaxeze si nu mai tine gura inclestata tot timpul. In plus, daca nu stiai, zaharul este cel mai bun exfoliant pentru buzele tale. Umezeste-le putin, aplica zahar si apoi misca-le. Granulele de zahar vor indeparta celulele moarte ale pielii. Pune apoi limba pe buze, asfel incat sa previi aparitia unor infectii.

Aplica miere. Mierea este senzationala pentru a-ti mentine buzele hidratate, in plus, ele vor capata un luciu natural. Fumatul este responsabil de uscarea buzelor si de colorarea lor. Incearca sa te lasi de fumat.

Protejeaza-ti buzele de soare. Pielea de pe buze este mult mai sensibila si mai subtire comparativ cu pielea de pe restul corpului. Tocmai de aceea trebuie sa o protejezi de soare, sa aplici un balsam cu protectie sau poti aplica chiar si lotiunea pe care o folosesti pentru restul corpului. Nu uita sa faci exercitii cu buzele tale, astfel incat ele sa fie mai pline.

Text: Ruxandra Raica