Kourtney Kardashian a nascut

kourtney-kardashian-face-54efdgNu stim ce s-a intamplat cu vedetele internationale, dar de cand a venit vara nu auzim decat despre nasteri, despre sarcini… despre copii. Parca e un trend general… iar Kourtney Kardashian nu este nici ea ocolita, deoarece a adus pe lumea cel de-al doilea copil al sau si al partenerului sau, Scott Disick, pe micuta Penelope Scotland Disick.

Mama lui Kourtney, Kris Jenner, a confirmat faptul ca fiica sa a nascut pe cale naturala iar Penelope seamana foarte bine cu fratiorul ei mai mare, Mason.

Kourtney si Scott au dezvaluit de curand ca inca mai merg la terapie pentru a fi siguri ca relatia lor este una foarte stransa, insa considera ca Scott s-a dezvoltat, s-a maturizat ca persoana de cand l-a intalnit prima data: „S-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Imi place sa il vad in postura de tata – se descurca foarte bine cu Mason – insa nu spun ca totul este perfect. Mergem la terapie pentru ca ne ajuta foarte mult. Cred ca intotdeauna cautam sa fim mai buni si cred ca foarte multi oameni pot face asta”, a dezvaluit Kourtney.

 

Text: Ruxandra Raica