Kourtney Kardashian, mama pentru a doua oara

0a0a0akourtney-kardashian-14610Sora mai mare a lui Kim Kardashian a ramas insarcinata pentru a doua oara cu Scott Disick, cu care este impreuna din anul 2007, chiar daca cei doi au trecut prin mai multe despartiri si momente dificile.

Cu toate acestea, iubirea a fost mai presus decat despartirile si neintelegerile cu care s-au confruntat pe parcursul relatiei, astfel incat Kourtney este insarcinata pentru a doua oara.

Starul in varsta de 32 de ani mai are un fiu pe nume Mason, insa se declara fericita de sosirea celui de-al doilea copil in viata ei, mai ales ca acum Mason va avea in sfarsit un fratior sau o surioara.

Bruneta a declarat pentru E! Online: “Scott si cu mine suntem atat de incantati sa fim din nou parinti”. Desi inca din luna iulie cei doi au recunoscut ca isi mai doresc un copil, vestea ca un al doilea copil este pe drum ii face extrem de fericiti pe cei doi.

Frumoasa Kourtney a declarat ca se simte cea mai fericita femeie din lume atunci cand isi petrece timpul liber cu baietelul ei si ca nu intelege cum alte mame se simt bine atunci cand stau departe de copiii lor.

“Nu vreau sa judec pe nimeni, dar am intalnit multe femei care cred ca este cool sa stai departe de copilul tau, insa mie personal mi se pare inadmisibil. De fiecare data cand nu lucrez, copilul meu este cu mine, chiar si atunci cand este si bona cu noi… el este pe primul plan. Sunt atat de norocoasa sa-l am”, a declarat frumoasa Kourtney.

Text: Andreea Popescu