Kristen Stewart, cel mai bine platita actrita de la Hollywood

kristen-stewart-best-photosCa in fiecare an, revista americana “Forbes” realizeaza topul anual al celor mai bine platite actrite de la Hollywood. Asa s-a intamplat si de data aceasta, cand “Forbes” a continuat analizarea veniturilor de la Hollywood, iar de data aceasta ne surprinde cu primul loc acordat unei actrite la inceput de drum.

Se pare ca “Forbes” a alcatuit acest clasament cu ajutorul agentilor, managerilor, producatorilor, dar si cu ajutorul avocatilor actritelor. Analiza a fost facuta in asa fel incat sa se poata cuantifica veniturile obtinute de acestea din filmele in care au jucat, joaca sau urmeaza sa joace.

Ei bine, acestea fiind spuse, se pare ca fruntasa in acest top este nimeni alta decat Kristen Stewart, interpreta personajului Bella Swan din franciza cinematografica “Amurg/Twilight”.

Conform “Resources”, averea actritei a fost estimata la 34.5 milioane in perioada mai 2011- mai 2012, suma ce ii depaseste veniturile anuale ale actritei Angelina Jolie, ocupanta primului loc in topul de anul trecut, care a coborat in acest an pe pozitia a patra.

 

Text: Andreea Popescu