Kristen Stewart: “Imi place sa joc alaturi de nume mari ale cinematografiei, oameni de la care am de invatat”

kristen_stewart_snow_white1Dupa premiera mondiala a productiei “Snow White And The Huntsman”/ “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”, Kristen Stewart a declarat ca si-ar dori sa se mai faca o continuare a acestui film.

Filmul “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator” este o noua abordare a basmului clasic care ii ofera un rol mai extins Vanatorului (Chris Hemsworth). Regina cea Rea, interpretata de magnifica Charlize Theron, ii ordona acestuia sa o duca pe Alba ca Zapada (Kristen Stewart) in padure si sa o omoare, in schimb Vanatorul o elibereaza. Acesta actioneaza mai mult ca un mentor, invatand-o pe Alba ca Zapada sa se lupte si sa supravietuiasca. Actrita seriei „Twilight” a afirmat ca nu ar ezita sa semneze pentru un follow-up al filmului in care a jucat alaturi de Chris Hemsworth si Charlize Theron.
Conform cotidianului E! Online, Kristen a declarat ca ar accepta sa semneze pentru un follow-up al filmului nu doar pentru suma incasata, ci pentru ca ii face placere sa joace alaturi de mari actori ai cinematografiei: „As accepta sa semnez contractul intr-o clipa. Stiu ca exista unele persoane care ar accepta doar pentru ca s-a dovedit a fi un film bun si datorita incasarilor uriase, insa eu sunt altfel. Imi place sa joc alaturi de nume mari ale cinematografiei, oameni de la care am de invatat”.

Stewart a continuat sa spuna ca cea mai buna parte este ca, jucand alaturi de alti actori si in alte productii decat franciza „Twilight” care a adus-o in atentia fanilor, isi va defini cariera pentru a putea interpreta orice rol, adaugand faptul ca rolul din „Twilight” nu o defineste ca actrita.

“Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator” va fi difuzat miercuri, 30 mai, in Marea Britanie si vineri, 1 iunie, in SUA pe marile ecrane.

Trailerul filmului a fost ales de MTV pe locul 3 in topul celor mai bune trailere lansate anul trecut. Filmul promite sa fie o capodopera vizuala.

 

Text: Andreea Popescu