Kristin Chenoweth, recunoscatoare fanilor sai

Kristin-ChenowethActrita/cantareata Kristin Chenoweth a tinut sa le multumeasca fanilor sai pentru sprijinul oferit si pentru urarile de bine dupa ce a suferit un accident pe platourile de filmare. Actrita, in varsta de 43 de ani, a fost dusa miercuri intr-un spital din New York dupa ce un reflector a cazut pe platoul de filmare din cauza unui vant puternic si a ranit-o.

Se pare ca incurajarile si urarile din partea fanilor o fac pe Kristin sa se simta „in fiecare zi mai bine”, spunand chiar ea ca mesajele si urarile fanilor pentru ea sunt ca si un antidot.

Diva din serialul „Glee” a fost dusa la spital pe 11 iulie si, in dimineata imediat urmatoare, a fost externata. Revenirea a facut-o publica – cum o fac de altfel majoritatea celebritatilor – pe site-ul personal de socializare. Astfel, actrita li s-a adresat fanilor printr-un mesaj in care le multumeste pentru interesul pe care-l manifesta fata de sanatatea sa.
„Pentru toti fanii mei: va multumesc pentru sprijin si dragostea oferita. Ma faceti sa ma simt mai bine in fiecare zi!”. „Stiu ca suna dramatic, dar eu sunt recunoscatoare ca ma aflu inca aici, imi place aceasta viata si sunt recunoscatore ca mai am puterea sa o mai traiesc!”.
Kristin Chenoweth este cunoscuta din seriale ca „Ugly Betty”, „Pushing Daisies” sau „Glee”.

Text: Andreea Popescu