Kristin Davis: „Filmul Sex and the City face parte din vietile noastre”

kristin-davis-88147Actrita Kristin Davis a declarat ca exista posibilitatea de a se produce a patra parte a filmului „Sex and the City”. Cu toate acestea, vara trecuta, Sarah Jessica Parker a minimalizat posibilitatea de producere a filmului cand a declarat ca „nu exista nicio discutie pe aceasta tema”, iar colega ei de breasla Kim Cattrall a reiterat comentariile colegei Parker, declarand recent ca, de fapt, a auzit „foarte putine lucruri discutandu-se pe aceasta tema”.

Davis a aparut la Good Morning America pentru a-si promova noul ei film de televiziune intitulat „Of Two Minds” si a vorbit putin si despre viitorul filmului „Sex and the City”.
„Mi-ar placea foarte mult sa se realizeze o a patra parte a filmului. Cred ca ne-ar placea tuturor ca acest lucru sa se intample”, a declarat Kristin. Cine stie, poate se va intampla.
Davis a mai adaugat ca ea nu a simtit niciodata ca filmul se va termina cu adevarat. „Intr-adevar, nu stim cu exactitate ce se va intampla cu calatoria noastra in „Sex and the City”, insa noi nu ne gandim ca s-a terminat si atat. In plus, noi ori de cate ori ne intalnim vorbim despre acest film, face parte din noi, din vietile noastre”, a mai declarat Kristin.

 

Text: Andreea Popescu