Kylie Jenner, criticată de fani. Şi-a făcut rebranding de ziua alegerilor

Fanii lui Kylie Jenner critică atitudinea vedetei, pentru că și-a promovat colaborarea cu Kendall Jenner în timp ce erau așteptate rezultatele de la alegerile prezidențiale din SUA.

Kylie Jenner se confruntă cu reacții negative din partea internauţilor, pentru că a promovat un rebranding a produselor sale de machiaj, în timpul alegerilor prezidențiale din 2020. CEO-ul Kylie Cosmetics, în vârstă de 23 de ani, a stârnit controverse, după ce a anunțat pe contul ei de Instagram, pe 3 noiembrie, că va face ultima lansare a colecției Kendall a doua zi.

La mulți ani, soră! Mâine se reaprovizionează stocul cu colecția Kendall, la ora 9:00 a.m., pentru ULTIMA OARĂ, inclusiv cu kiturile cu autograf!” este descrierea de la postarea sa de pe rețeaua socială.

Chiar și cei mai mari susținători ai ei au fost aparent supărați pe magnatul frumuseții pentru lipsa de respect și interes față de ziua alegerilor. „Fată, nu este momentul să-ți promovezi brandul”, a scris un fan, în timp ce altul a adăugat: „Avem lucruri mai importante la care să ne gândim acum”. Un alt fan i-a reamintit vedetei că „au loc alegeri. Cred că asta ar fi putut aștepta!

Desigur, Kardashian – Jenners nu sunt străine de controverse. Recent, familia a celebrat-o pe Kim Kardashian la cea de-a 40-a sa aniversare, doar că lipsea Kylie din peisaj. Fanii s-au tot întrebat unde este Kylie pentru că nu apărea și ea în fotografiile de la ziua lui Kim. Zvonurile spun că în timp ce sora ei își serba ziua, Kylie se pregătea să lanseze noua colecția de make up WILD, care a fost lansată pe data de 26 octombrie.

La câteva zile a revenit pentru fani, la ziua surorii sale Kendall, în week-end, îmbrăcată într-o cobră. Ambele aniversări au fost urmate de scandaluri, pentru că invitaţii, peste o sută la număr, nu purtau măşti. Iar, mai mult, la câteva zile de la aniversarea lui Kim, Khloe a anunţat că are COVID-19.