Kylie Minogue admira vocea cantaretei Christina Aguilera

kylieinterview325Cine a zis ca daca esti frumoasa, celebra si bogata nu porti in tine catusi de putina invidie inseamna ca nu stie cum sta treaba in lumea femeilor. Pot spune chiar ca un gram de invidie se regaseste in oricare dintre noi, chiar daca, la unele, acest sentiment este mai vizibil, altele stiu sa o puna pe spatele, ca sa zic asa, admiratiei.

Ea este, asadar, prezenta in fiecare dintre noi. La fel se intampla si in cazul celebrei cantarete Kylie Minogue, care a declarat, cu regret, zicem noi, ca niciodata nu va fi capabila sa concureze cu o voce ca cea a cantaretei Christina Aguilera.

Minogue a declarat pentru un tabloid local, dar foarte renumit peste Ocean si nu numai, ca este aproape fericita cu vocea ei, chiar daca nu se simte capabila sa concureze cu anumite voci din industria muzicala. Cantareata in varsta de 44 de ani a spus ca, desi vocea ei nu suna atat de bine ca cea a Christinei Aguilera, ea este fericita cu vocea pe care o are: “Eu stiu ca vocea mea nu va suna niciodata ca vocea Christinei Aguilera, dar nici vocea mea nu suna rau. Sunt fericita ca am fost inzestrata cu o asa voce”, a declarat Minogue.

Cantareata de origine australiana, care este cunoscuta pentru spectacolele sale senzationale, a spus, de asemenea, ca nu isi doreste ca miscarile sale de dans si show-urile pe care le sustine sa o faca sa arate ca o femeie “usoara”. Se pare ca tot ce tine de dans si de miscarile sale scenice pot fi puse pe seama coregrafului ei.

In mare, se pare ca Minogue este multumita cu viata ei, chiar daca uneori mai exista si coborasuri.

 

Text: Andreea Popescu