Kylie Minogue, amenintata de un fan pe Twitter

-0a0a0a0a0a1Frumoasa cantareata australiana Kylie Minogue se pare ca are probleme cu fanii sai. Recent, Kylie a fost nevoita sa apeleze la ajutorul politiei dupa ce a fost hartuita de unul dintre fani, care i-a trimis amenintari pe reteaua da socializare Twitter. Kylie, in varsta de 43 de ani, a facut aceasta dezvaluire chiar pe contul personal de Twitter, descriindu-l pe fanul in cauza ca fiind “un ciudat care se autoamageste”.

“Ii iubesc pe toti cei 1.033.861 de IUBITI ai mei, insa unul dintre ei nu este un fan adevarat, ci doar un ciudat care se autoamageste – iar acest lucru nu-l face deloc special. Din acest motiv, am alertat politia”, a scris Kylie pe contul de Twitter. Imediat, artista a primit nenumarate mesaje de incurajare. Nu este insa prima data cand Kylie este amenintata. In anul 2010, un barbat a petrecut cateva zile in apropierea locuintei parintilor ei din Melbourne, aducandu-i flori.

In prezent, Kylie lucreaza la un album-compilatie, prin intermediul caruia va sarbatori 25 de ani de la lansare single-ului sau de debut.

 

Text: Ruxandra Raica