Kylie Minogue, in duet cu Jason Donovan

Kylie_MinogueSe anunta colaborari de senzatie spre sfarsitul acestui an. De ce zic asta? Pai poate ca nu ai aflat inca, insa Kylie Minogue a declarat ca spera sa faca un duet cu Jason Donovan in cursul acestui an.

Desi cei doi s-au pregatit in trecut pentru un duet, acesta nu a avut loc niciodata din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Cei doi trebuiau sa cante in luna iulie a acestui an la concertul PWL Hit Factory, insa acesta a fost anulat in ultima clipa.

Spre fericirea fanilor, conform purtatorului de cuvant al cantaretei, se pare ca un nou concert a fost stabilit. Acesta va avea loc in luna decembrie a acestui an si va fi sustinut in Londra, pe stadionul London’s O2 Arena.

Vorbind despre duetul cu Jason, Minogue a declarat pentru tabloidul Daily Star ca a acceptat pentru a doua oara sa cante cu Jason deoarece se simte datoare fata de fanii sai, care au fost prezenti in luna iulie cand concertul a fost anulat. Din cauza programului incarcat pe care Kylie il are, organizatorii au facut modificari in programul spectacolului. “Stiu ca au reorganizat programul spectacolului pentru mine, pentru ca eu sa pot ajunge. Sper doar sa decurga totul conform planului”.

Minogue va lansa pe 29 octombrie cel mai nou proiect al sau, The Abbey Road Sessions.

 

Text: Andreea Popescu